_MG_5785_Fotor

Kinga és Erik – a bátrak szeptemberben esküsznek

Kingával egy gimibe jártunk, énekkarosok meg hittanosok voltunk együtt. Azok közé tartozik, akikkel jó pár év után is, néhány perc alatt behozhatók a történések és egy hullámhosszon vagyunk.

_MG_5765

Nagyon örültem, hogy felkértek Erikkel az esküvőjükre. Amikor először találkoztam velük olyan megható volt, milyen szépen, és milyen nagy tisztelettel, gyengédséggel vannak egymás iránt. Cukik :)

_MG_5706

A szervezés időszaka mintaszerű volt. Kinga magától küldte a státuszriportokat, ajj mondom minden évben egyre összeszedettebbek ezek az arák, Ő tényleg mindenkin túltett a precizitásával. (sorry korábbi menyasszonyok! :) )
Utolsó egyeztetésünkkor épp a Clean9 programot csináltam, nagyon vicces volt, hogy míg az esküvőbenszervezésben én támogattam Őt, a szigorú diétában meg Ő támogatott engem :) )

IMG_4796 A templomi szertartás a veszprémi Szt Margit templomban volt, Kingáéknak csodás nagy családja van, így két apuka kísérte Őt az oltárhoz.
(A polgári szertartás egy korábbi napon zajlott, szűkebb családi körben, a fotózás pedig aznap koradélután)

Collage_Fotor3
A nagy nap helyszíneként a Völgyikút Ház szolgált, ez volt a szezon utolsó esküvője. Szeptember lévén kicsit aggódtunk az idő miatt. Nem volt verőfényes napsütés, de pár órára szerencsére koisütött a Nap és a koraesti nagy eső érkeztekor már a belső/ teraszos helyszínen folyt az állófogadás, megúsztuk! :)

Collage_Fotor_Fotor Általában úgy érzem, hogy én izgulok a legjobban egy esküvőn (persze magamban), hogy minden rendben legyen. Azt mondják ez nem szokott látszani, szerencsére.. :D De ezúttal éreztem, hogy most kőszikla kell legyek, mert Kinga sokszor aggódó arca ezt megkövetelte. :)
Aztán mikor sokadszor kérdeztem, hogy minden oké-e, jól érzitek magatokat ezt mondta:
Egyszer egy barátom mondta, hogy van egy adott para-terem és azt több kisebb vagy egy nagy parával de mindig kitöltöm.”  Felnevettem, nagyon. Nyugii, minden rendben lesz és így is lett! :)

_MG_5935
Volt fotós-vetítős rész, a Vőlegény is tartott beszédet, a Mennyasszony is tartott beszédet, még első táncot is betanultak (bátor kis páros ez! :) ) és az átöltözés után az önfeledt szórakozás vette át a szerepet._MG_6560

Nem volt menyasszonytánc, részemről üdvözöltem a döntést, nem igazán vagyok híve a sablonos és /vagy menyasszonyokra erőltetett dolgoknak.
A vendégkönyv polaroid fotókkal készült, amit minden vendég nagyon élvezett, szuper kis animációs program, szívből ajánlom minden esküvőre.

IMG_4853 Szeretetünnep volt ez is, mint minden esküvő, mégis volt valami különleges nagy összetartás a barátok között, tetszett, átjött.
És végül szinte az egész násznép táncra perdült. Dimofat DJ nem csak beszélni tud a szakértelemről, adja is :)

_MG_6613

Végezetül hadd idézzem Kingát, mert olyan szépet írt rólam, hogy ez kihagyhatatlan és szervesen ehhez az eskövőhöz tartozik, bár szívesen előadom máshol is :D
“Figyel, érez, gondol, előregondol, otterem, nyugtat, kitesz, szétoszt, megbeszél, leszed, felrak, megetet, megitat, átküld, leszervez, fertőtlenít, tánctérről játék-autót összeszed :-) És mindezt végig higgadtan, mosolygósan, észrevétlen de mindig ott :-) Köszi Rita hogy a nagy napon csak a saját izgalmunkkal foglalkozhattunk.”

_MG_5785

Én is köszönöm Nektek, Kinga és Erik! Legyetek örökké boldogok így együtt!

Stáb és helyszín:

Helyszín: Völgyikút Ház
Fotós: Nemesházi Péter
Virág: Szegedi Flóra, Flóra Floral Botanical Atelier
Dekoráció: Kavalkád Dekoráció
Torta: Az én Tortám- Stégner- Kunos Niki
Ruha: Ananász Szalon, Saturn
DJ: Dimofat
Smink: Pocsai Zita
Fodrász: Krepsz Gábor
Fejdísz: Dakini Fejdísz
Meghívók, ültetőkártyák, menükártyák menedzselése & kivitelezése: Valaska Rita & Nádler László
Táncoktató: Matisz Viki
Gyűrű: Boldizsár Orsolya
Székek: Skorpió Partyszervíz
Rendezvényszervező: Party Esküvő

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük