print2013-08-31_18-34-38

Házasodik a DJ – Alíz és Tiba esküvője

Zenei aláfestés: Madonna – Celebration

Múlt héten írtam Niki és Gábor esküvőjéről, ahol Tiba volt a Dj, hát hogy-hogy nem, az ő -és választottja, Alíz- esküvőjét is volt szerencsém megszervezni.

Tibát nagyon rég ismerem, sokszor dolgoztunk együtt többek között a néhai Rádió1-es kitelepülések alkalmával. Egyik kedvenc story-m, amikor a Plaza szülinapján élő kívánságműsort vezetett és akaratom ellenére kérnem kellett egy számot. Mivel én szerveztem a szülinapi programokat, szeretett volna néhány mondatot váltani róla és megkérdezte, hogy mire számítok a rendezvényen, én meg élő adásban ezt válaszoltam: „Emberölésre” (nálunk otthon így mondják röviden a tömeget). Nem nagyon kérdezgetett többet ezután.. :)

A veszprémiek közül biztos sokan ismerik őt, hiszen DJ-ként is sokáig működött városunkban. Szeretettel gondolok arra az időre, amikor – még jártunk diszkóba – és Tiba egy idő után már kérés nélkül tudta, hogy érkezésre Madonnától a Celebration dukál.

Velük az esküvőszervezés is egy nagy buli volt. Az egyik egyeztetés helyszíne például egy vitorlás volt.

AT1

De most folytassuk a nagy nappal és Alíz meseszép Daalarna ruhájával:

AT2 A virágkölteményeket Flóra alkotta:

AT3

A templomi szertartás Csárli Atyával a Szent Mihály Székesegyházban volt. (A rizzsel már megint nem óvatoskodott a násznép..)AT4

A vendégek rendőri felvezetéssel érkeztek Veszprémből Tihanyba, míg Alízék Füreden vízre szálltak, majd golfautóba – ami így együtt elég hatásos és csöppet sem átlagos „bevonulás” volt.

AT5

A polgári szertartás a Club Tihany kertjében volt.

print2013-08-31_18-00-28

Bár az esküvő helyszíne egyértelműen jelölve van, a szállóvendégeket nem lehet kitiltani az érintett területről, így ilyesfajta “málőrök” előfordulhatnak (még úgy is, hogy odafutottam a kislányhoz és kértem, hogy haladjon tovább – de őt annyira lenyűgözte az esemény, hogy pár lépés után ismét földbe gyökerezett a lába.. :D )

print2013-08-31_18-04-37

Lufiposta – ami kell hozzá: egy előre megcímzett levelezőlap/ képeslap (a pár címére), lyukasztó, tollak (itt ez volt a köszönetajándék), egy kis idő a vendégeknek a jókívánságok, fogadalmak írására, és családonként 1-1 lufi (a 99 az sok! :) ) + annak kiosztása + kézügyesség a vendégek részéről a lufiposta installálásához és már repülhetnek is!

AT6

Vendégkönyv: nekem nagyon tetszenek az ujjlenyomatos képek, nagyon sok verziója van, Tibáék a faleveleset választották. (Ezt később bekereteztethetitek, kitehetitek az otthonotokban.)

AT7

A fotók szerintem önmagukért beszélnek: Molnar Studio

print2013-09-03_18-29-25

print2013-08-31_19-03-44További képek ITT!

Stáblista:
Fotók: Molnár Stúdió
Helyszín: Club Tihany
Virág: Szegedi Flóra
Zene: DJ Kezo és DJ Edgár
Szervező: Party Esküvő

Írta: Berzevici Rita

 

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük