2016. szeptember hónap bejegyzései

_G4A0797_1

Meggie & Marc aus Wien – avagy a napsugár megtalálta a másik felét

Zenei aláfestés: Justin Timberlake: Can’t stop the feeling 

Margarétával pár éve szinte észrevétlenül lettünk barátok, csak úgy bekúsztunk egymás életébe szép lassan. Valahogy talán úgy kezdődött, hogy ő személyi edző volt én meg fogyni akartam. :D Ez eddig klasszik story :) , de kevés Nála inspirálóbb embert ismerek. Optimizmusa, maximalizmusa és rendíthetetlen hite a boldogságban és a jóban újra és újra lenyűgöz. Ő tényleg olyan, mint a napsugár, melléállsz, feltölt. :)

1005565_3176793355753_1034692233_n

Férjét, Marcot még Törökországban ismerte meg, aztán Münchenben éltek egy darabig és nemrég Bécsbe költöztek szerencsére. :)

Nagyon boldog voltam, hogy részese lehettem Meggie és Marc nagy napjának, hogy egyike lehettem annak a 9 fontos embernek, akit meghívtak. :)

Az előkészületek alatt inkább csak lelki támasz voltam, hisz Meggienek is szakmába vág a rendezvényszervezés. (Le volt döbbenve, hogy a magyar szolgáltatók, még ha jók is, mennyire nem értenek a marketinghez, sem a kommunikációhoz, így itt-ott türelemjáték volt a szervezés.)

A “hogyan menjünk német pasihoz Magyarországon, miközben Bécsben élünk” részt egy külön blogbejegyzésben Meggie írta meg Nektek. Hasznos lehet, ha hasonló cipőben jártok, hogy tudjátok mikkel, és kb mennyi idővel kell kalkulálni. Erről ITT olvashattok.

_G4A1035

Meggie az eddigi legfelkészültebb ara címet is elvitte. Készített egy csodás esküvős könyvet (!) a legfontosabb részletekről; és arról, hogy mit hogyan szeretne. A meghívókat, menüt, ültető-kártyákat, köszönetajándékokat egytől-egyig maga csinálta, mindezek természetesen tökéletes összhangban voltak egymással. Nekem már csak annyi dolgom volt, hogy minden és mindenki a helyére kerüljön, meg hogy elindítsam a spotify-on az esküvői tracklistát. :)

MM1

Az esküvő június elején volt. Már otthon, az előkészület helyszínén is kibontakozott a család kreatív oldala:_G4A0385

A ceremónia helyszín kitelepült jegyzővel a csopaki Petrányi Pincészet volt.

MM2

A panoráma magáért beszél és kisebb családi rendezvényekre tökéletes választás, megéri bevállalni a szabadtéri ültetést, de kisebb létszám esetén a belső részre is be lehet húzódni.

MM3

A Candy Bart a középső tesó, a budapesti Gera Cukrászda tulajdonosa, Eszter prezentálta. Ebbe is volt szerencsém kicsit besegíteni. Eszter pedig pár előkészített sütiből ezt a csodát varázsolta a helyszínen:

MM4

_G4A1026

A különleges és mennyei finom menüt az Ízlelő catering csapata biztosította:

MM5

A valami kék, kölcsön és régi Tőlem Meggie-nek. :)

Meggie kék

Nagyon tetszett, hogy mini létszámmal, 11fővel tartották az esküvőt, amin baráti és esküvőszervezői funkciómban voltam jelen. Egyébként mindenkinek jutott valami szerep/ feladat. A 3. „csoda-Gera-gyerek” , Linda, a vőlegény tanúja volt; volt, aki tolmácsolt, volt aki csak sírt (örömében!) és volt aki elkapta a csokrot. :)

Ezzel az esküvővel abszolút a kedvenc műfajommá vált a nagy nap levezénylése. Egy-két e-mail, helyszíni egyeztetés az esküvő előtt és Meggieéknek aznap már csak a békés, örömteli készülődéssel és egymással kellett foglalkozniuk.

_G4A1295

Egy nagyon könnyed, laza, boldog örömünnep volt az egész nap.

collage

Stáblista:

Fotó: Csiszér Goti, Goti Photography
Ruha: Sári Ildikó
Smink: Tamás Eszter
Haj: Rothweilné Szabó Szilvia
Candy Bar: Gera Cukrászda, Budapest
Catering kitelepülés: Ízlelő Étterem, Fülöp László (Veszprém)
Szervező: Party Esküvő
Helyszín: Csopak, Petrányi Pincészet

Írta: Berzevici Rita